Gratis proeflessen aikido

Gratis proeflessen aikido in Almere
Proefles aikido

Ben je opzoek naar een nieuwe hobby of sport in Almere Poort? Wil je jezelf effectief leren verdedigen? Wil je in groepsverband sporten, zonder de verplichtingen van een teamsport? Misschien is aikido dan iets voor jou. Wij organiseren aikido lessen voor jong en oud in Almere Poort. Je bent van harte welkom voor twee gratis proeflessen aikido in Almere Poort.

Onze vereniging bestaat uit leden met een sterk uiteenlopende leeftijd. Dit maakt de lessen toegankelijk voor geïnteresseerden van alle leeftijden. Tevens is het ontzettend leuk en leerzaam om te trainen met mensen met een andere achtergrond of leeftijd, of iemand met een beperking, groot of klein.

We zoeken graag naar oplossingen en mogelijkheden om iedereen volwaardig mee te laten doen. De groep is open, behulpzaam, geduldig en verwelkomend, dus kom vooral een keer kijken of meedoen.

Aanmelden

Meld je aan voor twee gratis proeflessen aikido in Almere en kom kijken of aikido iets voor je is!

Trek loszittende kleding aan (let erop dat er geen ritsen op je enkels zitten) en kom mee doen! Kom je liever eerst een keer kijken? Dat kan natuurlijk ook! En vind je het spannend om alleen te komen? Neem dan vooral iemand mee.