Vertrouwenspersoon

Maarten is als hoofdleraar het eerste aanspreekpunt voor problemen binnen de dojo. Je kunt altijd bij hem terecht voor of na de les. Maarten werkt in de gezondheidszorg, is opgeleid om ondersteuning te bieden en gewend om vertrouwelijk met informatie om te gaan.

Mocht je om wat voor reden dan ook met iemand anders willen spreken, of bijvoorbeeld liever met een vrouw, dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenscontactpersoon (in de volksmond vertrouwenspersoon).
Een vertrouwenscontactpersoon kan je verhaal aanhoren en samen met jou uitzoeken welke opties er zijn. Indien nodig kan een vertrouwenscontactpersoon de hulp inschakelen van een vertrouwenspersoon van NOC*NSF. Je houdt altijd zelf de regie in handen.

Hanneke Rijnders

Aikido Almere Hanneke Rijnders
Hanneke Rijnders

Vertrouwenscontactpersoon bij Aikidojo Poort is Hanneke Rijnders. Hanneke is actief geweest als secretaris van Yuwakai en dat maakt haar een vertrouwd en gewaardeerd gezicht binnen de aikido bond. In het dagelijks leven heeft Hanneke veel ervaring opgedaan als HR medewerker bij de HvA, ook zij is opgeleid om hulp te bieden en vertrouwelijk met informatie om te gaan, daarnaast heeft zij de NOC*NSF cursus “vertrouwenscontactpersoon in de sport” gevolgd. Op onze pagina over leraren kun je meer lezen over Hanneke en haar drijfveren.

Je kunt een afspraak maken met Hanneke via:

vcp@aikidojopoort.nl

Deze mail kan uitsluitend door Hanneke worden geopend en gelezen.